hétfő, március 2

Hogyan színleljünk homoszexualitást

Kedveseim, az alábbi szöveg nem az enyém, és az itt leírtakkal nem is értek egyet minden esetben. Szlovákból fordítottam, és azért raktam fel, mert objektív véleményre van szükségem a szöveg idegenszerűségével kapcsolatban. Hétig terjedő skálán értékelhető, miközben a 7-es jelzi a nagyon, az 1-es pedig az egyátalán nem idegenszerű szöveget...
*****
A homoszexualitás színlelése egy igen leleményes módja azon nők elcsábításának, kik minden más helyzetben nagy körültekintéssel küldenének el a fenébe. Továbbá ez megfelelő megoldás lehet azokban az esetekben is, ha különböző személyes, esetleg üzleti okokból kifolyólag egy olyan férfi szimpátiájának elnyerése a cél, aki a fiúkat szereti jobban. (Azok részére, akik ebben a pillanatban egy idegen férfikéz gyengéd érintését vélik érezni saját férfi fenekükön, minek kapcsán a homofób személyiségtudatuk a rémület önkívületi rohamában sikítozni kezd, megjegyeznénk, hogy a melegek szintén emberek, s mint olyanok, tisztán plátói kapcsolatokat is ápolnak. Hogy az új identitásukat milyen határok közé kényszerítik, csak önökön múlik.)


Ha egy férfi magát melegnek mutatja, miközben nem az, ezt vagy azért teszi, hogy a lehető legnagyobb tisztelettel utasítsa el a nőt, akinek bájait nem kívánja élvezni, vagy hogy annál nagyobb élvezettel csábítódjon el egy másik nő által, ki viszont ezt a lehetőséget minden más esetben kizárta volna. Rengeteg az olyan, hihetetlenül vonzó nő ugyanis, aki nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy egy homoszexuális férfi orientációjának véglegességét a saját bőrén próbálja ki.

Első lépésként szabaduljon meg az előítéleteitől és minden hamis mítoszt értékeljen újra. Valóban nem elengedhetetlen, hogy homoszexuálisként prosti módjára rázza a seggét, valamint, hacsak nem előadóként van jelen egy szilveszteri kabaréműsor forgatásán, a selypítést is elfelejtheti. Ha normál körülmények között nem selypít, új identitása keretein belül se tegye. Váratlan fordulat, de igaz : a melegek többsége nem selypít. Azon felül teljesen úgy néznek ki, mint a többi férfi. Mi alapján ismerik fel őket hát a nők, miért ragadnak rájuk, miért töltenek felük `oly sok időt, és miért vonszolják őket esetenként az ágyukba? Tegyen egy kísérletet.  

Kulcsfontosságú tényezők a tisztaság, tetszetősség és a kommunikáció. Ha ön civil foglalkozásaként nem a divat, vagy a kozmetika világában mozog, és még csak nem is professzionális selyemfiú, egészen valószínűtlen, hogy ruhatárában megfelelő ruhadarabokra bukkan. Kérje meg hát bármilyen barátként kezelhető és szexinek mondható hölgyismerősét, hogy egy ruházati boltban kedvére öltöztesse fel önt. Ha e célra csak a kedves édesanyja, esetleg felesége áll a rendelkezésére, azt a volt osztálytársát hívja segítségül, aki gyermekkorában leggyakrabban lányokkal játszott. 

A siker alapja a kedvesség, a tisztaság és a szemkontaktus. Még ha a közelben lévő nő dekoltázsa a köldökénél érne is véget, akkor se nézzen a melleire. A dolog nehezen uralható, mindenképp érdemes már otthon, megfelelő fényképek segítségével begyakorolni. Jó, ha ennek nem akad tanúja. 

A nővel beszélgessen, hallgassa figyelmesen, és semmiképp ne legyen tolakodó. Bonyolódjon eszmecserébe filmekkel, kozmetikai cikkekkel és fehérneművel kapcsolatban. Hozzáértő érvelésre van szükség, tehát előzetesen néhány női magazin beható tanulmányozása aranyat érhet. A szexuális orientáció kérdését azonban ne firtassa. Amit csak lehet, tartson titokban. Semmi sem izgatja jobban a női fantáziát, mint a bizonytalanság. A férfiak többnyire nagyon átlátszóak, önnek az ellenkezőjére kell törekednie. Beszélhet más emberek árnyoldaláról. Az – ő meleg, csak még nem tud róla – jellegű megfogalmazások megfelelőek. A melegek gyakran mesélnek melegekről szóló vicceket, ám olyankor másként nevetnek. Kicsit talán alattomosan. 

Másolja a nő mozdulatait és az ízlését. Ha az asztalra könyököl, tegye ön is azt. Ha fröccsöt rendel, rendeljen ön is. Legyen gáláns és kedélyes. A toalett használata után, étkezés előtt és érkezéskor mosson kezet. Hagyja, hogy meséljen a gyermekkoráról, a szüzessége elvesztéséről és a kedvenc ruhatervezőjéről. Majd amikor a hangulat tetőfokra hág, titokban telefonáljon bárkinek, aki tíz perc elteltével, egy telefonhívással okot szolgáltat a távozásra. Különösebben ne sajnálkozzon, kedvesen, ám tárgyszerűen búcsúzzon el, majd távozzon. Ha homoszexualitást színlel, soha nem kapja meg a nőt az első alkalommal. Ez szabályszerű. Ám ilyen módon akár az extra kategóriás, foglalt nőknél is labdába rúghat. A történet első fázisában még csak a hölgy érdeklődését kelti fel. A másodikban arra az ön által szuggerált meggyőződésre jut, hogy ön nagy valószínűséggel homokos, ezért a vigyázzállásából lassan visszahúzódik. Ha közel engedi önt magához, a bizalmasává fogadja, olyan dolgokat is elárul majd, amiket férfinak egyéb körülmények között nem mondana el. Végül pedig játszadozni kezd a gondolattal, hogy az ön szexuális orientációjának határait közelebbről vizsgálja meg. Minden nő ugyanis titkon hiszi, hogy épp ő lehet az a csoda, mely képességeivel még egy homoszexuális nézőpontját is megváltoztathatja. 

Ez a kis színház valóban több energiát, valamint élelmességet igényel, ám az eredmény magáért beszél. 

Végül néhány jó tanács:

1.  Arra az esetre, ha a turpisságra fény derülne, legyen kéznél egy megfelelő história. A színtiszta igazat bevallani nem ajánlatos. Használható lehet például egy szerelmi csalódás története, mely önt tizenöt éves korában érte, s melynek okán saját neme felé fordult. A sztori csattanója azonban minden esetben a - aztán jöttél te… én soha nem hittem, hogy nővel ilyen csodálatos lehet - formuláció legyen. Mindnyájan emlékezünk, ahogy a Van, aki forrón szereti c. filmben a frigiditást színlelő pasas ágyba vitte Marylin Monroe-t.

2.  Látogassa meg a manikűröst, a kozmetikus és vásároljon fogselymet. Valószínűleg érdekes tapasztalattal lesz gazdagabb, egyszer mindent érdemes kipróbálni. 

3.  A homoszexuális identitás univerzális, ám inkább illik városi, mint vidéki környezetbe. Leginkább művészi szalonok, kávézok, filmklubok és humánus szakirányú egyetemek ajánlottak. Elkerülendőek minden olyan szervezetek, melyek összetétele hierarchián alapul. Ilyenek például a kórházak, a tűzoltók, a hadsereg, valamint az egyház. Az említett közösségek meglehetősen szűkkeblűek, és ez az ön kibontakozása tekintetében nem megfelelő. A homoszexualitást késdobáló kocsmákban sem kéne igazan firtatni, könnyen atrocitásba kerülhet. 

4.  Ha melegbárba tévedne, érezze jól magát. Elképzelhető, hogy még sikert is arat. Ha egy gyönyörű nőn akadna meg a szeme, legyen körültekintő. Ilyen helyekre nem járnak lányok. 

Végül: 

Ha ön homoszexuális, aki heteroszexualitást színlel, figyelmesen olvassa újra a fenti szöveget és járjon el annak folyamatos negációja alapján: Ne cseréljen alsóneműt gyakrabban, mint háromnaponta és ne használjon dezodort. Soha ne hagyja, hogy a nő bármilyen mondatot is befejezzen, és készüljön több, a női logikáról, hisztériáról és iszapcsatákról szóló kiselőadással. Mindig csak a fenekét, illetve a melleit bámulja. Persze, nem csak az egy asztalnál ülőkét, stírölje kitartóan az összes, három kilométeres körzetben lévő nőt. Esetenként fűzzön kommentárt a méretekhez és a formákhoz. Szerezzen be egy barnás-fekete inget trópusmintázattal, és átszellemülten rágja a körmét. Ha nem tud a témához hozzászólni, csak böfögjön. Elképzelhető, hogy mindez esetenként nem lesz egyszerű, de a többséghez való tartozás érzése majd mindenért kárpótolja. 

Maxim E. Matkin (24.3.2000)

4 megjegyzés:

Kicsi írta...

Ez leginkább Hollywoodban nem idegenszerű. De szórakoztató. Amúgy bármibe lefogadom, hogy ez a Matkin nő, nem kétséges.

Leghevesebben a WC használat utáni kézmosásra bólogattam. :)

Unknown írta...

Teljesen jó fordítás, azt mondanám kettes! Csak hogy el ne bízd magad! :) Erről az egész megjátszásról kedves legjobb barátommal is értekeztünk már jópár éve, igaz ez a cikk még annál is régebbi, de valóban az igazságot taglalja. Hittek már melegnek munkahelyemen is, egy "jófej" kolleganőm, csak mert szerinte minden jó pasi meleg, na jó.. kis túlzással ;) meg nekem is van meleg haverom a Laci, jártam már többször meleg szórakozóhelyen, Antonioval, a meleg spanoyltanárommal is jó viszonyt, barátságot ápoltam, ennyi elég volt neki h meggyanúsítson. Eléggé makacsul hisz a kigondolt okosságaiban szegényke általában. Tényleg kedvelnek a buzik (kicsit kezdett már uncsi lenni a forró szó) nem küldöm el a fenébe őket, de fanyalodni biztos nem fogok rájuk :P Tény viszont h a kicsit fiús csajokat jobban csípem. Melinda kedves is ilyen volt :) Nem tagadom, sőt még néha a travik is bejönnek, ha annyira nőiesek! Fiús alatt nem a külsőt kell első sorban érteni, hanem a habitust, belső dolgokat. Ez a Kulka is őrület hogy felvállalta a melegségét ezzel a Kaméleonban játszott dokis szerepével, néztem rendesen, amikor a fürdőbe jár téma előkerült, egyből kapcsoltam hogy itt a Rudasról lesz szó :D
Amúgy meg szívesen játszom a meleget ha úgy adódik, már csak szórakozásból is, hadd higgye drágalátos kolleganőm is ;)

Kicsi írta...

?

Miu Kitahara írta...

:-)

 
TOPlist